LOG IN TIL PROFILER


PARI Person Profil
Person Profil med individuelle træk og råd til udvikling
PARI Staff Resource
Fokus på medarbejderens stærke sider og skjult ressourcer.
Medarbejderens selvopfattelse kombineret med lederens oplevelse af medarbejderen.
• Bruges ifm. MUS-samtaler.
PARI Recruiting Match
Jobmatch med beskrivelser af kompetencer og personlige styrker for hver ansøger.
Profil af jobbets ønsker kombineret med ansøgernes kvalifikationer.
• Nem i brug • Let at anvende
Grafisk opstilling af pasningsgrad

FREMTIDENS HR VÆRKTØJER TIL DIG DER ØNSKER AT VÆRE FORAN!

PARI Profile har skabt fremtidens HR værktøjer
Med base i mere end 30 års erfaring fra HR opgaver i Skandinavien, tilbyder vi en række integrerede HR produkter til afklaring, planlægning og udvikling af medarbejder og lederes ressourcer og relationer

PARI Profile System er professionelt, overskueligt og integreret; en række unikke HR værktøjer, der giver virksomhederne mulighed for at beskrive medarbejderne som hele mennesker med nuværende kompetencer, ressourcer og udviklingspotentiale.

PARI er det mest alsidige HR værktøjer i branchen
PARI har værktøjer, analyser og profiler til alle niveauer i virksomheden. Profilerne har base i den personlighedspsykologiens trækteori, som har base i eksistentialismen der sætter mennesket i centrum

PARI er opbygget ud fra en psykologiske model: ”Big Five”. Vi har således indlagt Big Five’s under-facetter direkte i de forskellige faktorer/indikatorer. Herved bliver PARI mere overskuelig og erhvervsorienteret. Faktorerne er opdelt i 6 grupper, som gør det muligt at aflæse hver enkel faktor, hele gruppen og i kombination at læse alle faktorer på tværs og få et billede af deltagerens samlede personlighed.

PARI har med denne teknik (hver profil har i sin grundbase over 1.6 millioner kombinationsmuligheder) skabt et mere individualistisk værktøj til at beskrive mennesker på.

--------------------------------------------------------------------------------------